maanantai 17. lokakuuta 2011

Tehtävä 4

Valitsemani blogi on girya-eli kahvakuulaharjoitteluvalmentajan blogi, jossa hän jakaa sekä treeniin että muihin häntä kiinnostaviin asioihin liittyvää tietoa. Sivu on mielenkiintoinen, koska erityisesti yksi sen aihepiireistä on minulle läheinen. Käyn kuntosalilla ja tykkään treenata kehonpainoliikkeitä, joihin liittyy joskus kahvakuulan käyttöä. Blogissa on lisäksi paljon hyödyllisiä linkkejä sekä paljon tietoa kuntoilusta yleensä.

Se on suunnattu kaikille giryatreenistä kiinnostuneille ja aiheesta lisää tietoa sekä uusia näkökulmia etsiville henkilöille. Blogissa asiasta innostuneet ja pitkään lajia harrastaneet voivat vaihtaa kaikkia aiheeseen liittyviä ajatuksia ja saada hyviä vinkkejä omiin harjoituksiin. He voivat esimerkiksi pyytää kommentteja omasta ohjelmastaan tai vaikkapa kertoa mielipiteensä bloginpitäjän antaman neuvon toimivuudesta.
Blogissa on myös paljon muuta, ei niin kiinnostavaa materiaalia. Hyvistä treenivinkeistä huolimatta blogi ei kuulu omiin suosikkeihini.

2 kommenttia:

  1. Itelläkään ei erityisesti oo mitään suosikkiblogia, vaikka jotakin seuraan :).

    On varmasti hyvä treenivinkkien antaja:)!

    VastaaPoista
  2. Vuorovaikutus blogissa on siis vahvaa, kun blogisti vastailee lukijoiden kysymyksiin. Motiivina hänellä on varmaan omien palveluiden tunnetuksi tuominen. Blogi toimii osana markkinointia. Tällaisten blogien määrä onkin vahvassa kasvussa.

    VastaaPoista